De bel en/of het geluid van mijn parlofoon/videofoon werkt niet.

Als de bel of het geluid van uw parlofoon of videofoon niet meer werkt, kijk dan eerst na of de keuzeschakelaar van het volume juist staat.

De meeste toestellen hebben een draai- of schuifknopje om het volume van de bel en het volume van spreken en luisteren te regelen EN UIT TE SCHAKELEN

Als dit in de laagste stand staat, is de bel en het geluid volledig uitgeschakeld.

Zoek hieronder het type toestel dat overeenkomt met uw binnenpost en doe het nodige om de volumeknop juist te zetten.

Mocht u hieronder het juiste toestel niet terugvinden, doe dan een vergelijkende studie met de beschikbare informatie om de volume-keuzeschakelaar van uw toestel terug te vinden en juist te zetten.

OPGELET bij deze type binnenposten: Om een oproep handen vrij te beantwoorden, volstaat het om de "spraak/uit-knop" kortstondig aan te tikken. Als u deze LANGE tijd ingedrukt houdt, schakelt het systeem zichzelf naar de functie "walkie-talkie". Dat betekent dat u enkel kunt luisteren als de toets gelost wordt en enkel kunt spreken als de toets ingedrukt wordt. Handenvrij werkt dan dus niet meer.

Ook voor het bedienen van deurslot is kortstondig aantikken van de "deurontgrendelingsknop" voldoende. Het is niet nodig om deze langer ingedrukt te houden aangezien de sturing van deze installatie haar voorgeprogrammeerde tijdsduur gebruikt om het slot geopend te houden.