Het alarm van de centrale rookdetectie gaat af

Als er effectief brand is : verlaat het gebouw en bel de hulpdiensten. Bel daarna ons op 0474/96.06.83

Is het vals alarm door waterdamp in de woning of door rookontwikkeling van het koken, dan kan je zelf het alarm afzetten.  Zorg ervoor dat je de rook of waterdamp wegkrijgt door te verluchten. Gelieve ons te contacteren per mail of via het contactformulier als dit zich heeft voorgedaan.

De centrale bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping in de hal.

Afzetten die je door in te drukken als volgt : EERST de knop(pen) ROOD omcirkeld, 1 minuut wachten, dan de knop GROEN omcirkeld.

Is er een alarmknop in de gang ingedrukt kan je de installatie niet resetten/herstellen.  Alleen doen zwijgen.

De installatie moet er als volgt uitzien.

OFWEL : de knop 'Stop zoemer' (zwarte knop) en op 'Signaalgevers AAN/STOP' (rode knop) te drukken en dan op 'Herstel'(groene knop)

OFWEL : de knop 'stop sirene' en dan op 'reset'