Er komt geen koud water uit de kraan

Er komt geen koud water uit de kraan...

Volge onderstaande stappen, vooraleer u dit als een defect beschouwd:

1) Het gaat over één kraan, die geen koud water geeft, terwijl alle overige kranen wel werken:

- Kijk na of er geen shell kraantje toegedraaid werd.

2) Alle kranen in mijn appartement weigeren om koud water te geven:

- Kijk na of uw watermeter of algemene watermeter per ongeluk toegedraaid werd.

- Is de storing enkel op uw appartement/studio: kijk na of de hoofdkraan van uw appartement open staat.

- Is de storing bij iedereen aanwezig: raadpleeg WaterLink storingen: Gekende storingen bij Waterlink: KLIK HIER

3) Heeft u het probleem niet kunnen oplossen:

Bel of mail ons om de storing te melden.